Pastoračná starostlivosť v košických nemocniciach aj v roku 2019

Napísal: Admin1 zapnuté . Publikované v News

Od 1.1.2018 vykonáva Mgr. Dušan Brna ako pridelený duchovný Ondavsko – hornádskeho seniorátu pastoračnú starostlivosť v košických nemocniciach zo súhlasom duchovných oboch košických reformovaných cirkevných zborov. Táto služba sa realizuje aj v roku 2019.

Vo Východoslovenskom onkologickom ústave so súhlasom vedenia nemocnice systematicky po izbách ponúka pacientom duchovné rozhovory. V ostatných nemocniciach sú rozmiestnené informácie o jeho činnosti a pastoračná služba sa vykonáva na požiadanie pacienta alebo jeho rodiny. V nemocnici na Triede SNP v Košiciach sa konajú pravidelne v stredu služby Božie v kaplnke nemocnice.

V prípade, že viete o členoch z našich zborov, ktorí sú v košických nemocniciach a máte záujem o to, aby ich br.farár Dušan Brna navštívil, je veľmi dôležité, aby ste mu to dali vedieť. Alebo ho môžu kontaktovať aj priamo pacienti.

kontakty: 0902 59 77 11, 0949 473 695, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.